Over FierZien

Divider

Wie is FierZien?

Divider

Wat leuk dat je op mijn website bent!
Mijn naam is Janine. Ik ben de dochter van Douwe en Elly, zus van Ferdi, Sisca en Jorick, de echtgenote van Bart, en moeder van Dorian en Thyme. Op deze pagina staat mijn verhaal!

FierZien = door jezelf en je kind te Zien, mag jij en je kind Fier (vol zelfvertrouwen) worden.

Mijn verhaal

In 1988 zag ik het levenslicht, na een heftige geboorte. Mijn tweelingzusje Sabine overleefde onze geboorte niet. Mijn geboorte en het verlies van mijn tweelingzusje heeft me enorm gevormd; het heeft me belemmerende overtuigingen, maar ook veel kwaliteiten gegeven. 

Na de middelbare school heb ik de PABO gevolgd en afgerond. Vervolgens ben ik als invalleerkracht aan de slag gegaan en studeerde ik daarnaast Onderwijskunde. Na die studie heb ik 5 jaar als onderwijskundige gewerkt. Inmiddels was ik moeder geworden van Dorian. Ik wilde een baan die ik beter met mijn moederschap kon combineren. 

Zo kwam ik terecht in de kinderopvang, waar ik personeelszaken deed. Via deze kinderopvang kwam ik met de speelgroepen van Visje in het Water in contact. 

In deze periode liep ik enorm tegen de belemmerende overtuigingen aan die ik door mijn geboorte had meegekregen. Door middel van Geboorte in Kaart en aanvullende therapie kon ik deze belemmeringen omzetten naar nieuwe, positieve overtuigingen. Mijn interesse in het geboorteproces werd hierdoor ook wakker gemaakt en ik las alles wat los en vast zat over geboortepatronen en pre- en perinatale psychologie. 

In deze periode raakte ik zwanger van Thyme. Met Thyme heb ik de speelgroep van Visje in het Water bezocht en hier raakte ik enorm geïnspireerd over de manier van spelen van, verzorgen van en communiceren met kinderen. 

Doordat de hele wereld in 2021 even stilstond, werd ik ook stilgezet. In deze periode begon mijn ambitie om zelf speelgroepen op te zetten en ouders bekend te maken met geboortepatronen nog meer te kriebelen. In 2023 zag mijn bedrijf FierZien het levenslicht. 

Verbinding is vanaf mijn start en nog altijd mijn behoefte en kwaliteit, die ik nu vanuit een positieve overtuiging in mag zetten. 

Ik breng jou graag meer in verbinding met jezelf en met je kind. Door jezelf en je kind te Zien mag je Fier (vol zelfvertrouwen) worden. 

Leuke foto's!

Divider

Centrale begrippen

Divider

Verbinding

Spelen

Communiceren

Vertrouwen

Groeien

Bewegen

Eens in gesprek?

Neem contact met me op via janine@fierzien.nl of het contactformulier.  Je kunt me ook bellen of een berichtje sturen: 06-15452071.