Ontdek je geboorteverhaal

Divider

Je geboorte heeft impact.

Divider

Hoe je geboren wordt, heeft invloed op je gedrag. Dat geldt ook voor je kind.

We zijn nog niet gewend om de geboorte vanuit het perspectief van het kind te bekijken. Als je dat wel doet, gaat er een wereld voor je open! Vanuit het geboorteverhaal bekeken is het gedrag van je kind namelijk heel logisch. Ja, ook die weerstand, de boze buien, of juist het stille, teruggetrokken gedrag is heel logisch!

Loop jij tegen bepaald gedrag van je kind aan?

Ben je nieuwsgierig hoe je dit vanuit zijn/haar geboorte kunt bekijken?

Wil je weten welke onderliggende behoeftes er nog zijn bij je kind?

Sessie Geboorteverhaal Kind

We brengen samen het geboorteverhaal van je kind in kaart. In één sessie krijg je inzicht hoe de geboorte voor je kind is geweest en wat je hier in de dagelijkse omgang met je kind van ziet en hoe je erop kunt reageren. 

Na deze sessie schrijf ik het geboorteverhaal voor jullie uit. Dit krijg je toegestuurd.

Na twee weken neem ik contact met jullie op om te vragen hoe het gaat.

De sessie Geboorteverhaal duurt 2 á 3 uur. De locatie spreken we af in overleg. De kosten, inclusief het ontvangen van het uitgeschreven geboorteverhaal en een ‘hoe gaat het nu’-telefoontje na 2 weken, zijn 200 euro. Je kunt Geboorteverhaal Kind ook cadeau geven of krijgen met de cadeaubon van FierZien. 

Sessie Geboorteverhaal Volwassene

Wil je je eigen geboorteverhaal in kaart brengen, waardoor je jezelf beter begrijpt en je eigen behoeftes kunt voelen en vervullen? Ook dan ben je van harte welkom. Hiervoor geldt hetzelfde proces en tarief. 

De sessie Geboorteverhaal duurt 2 á 3 uur. De locatie spreken we af in overleg. De kosten, inclusief het ontvangen van het uitgeschreven geboorteverhaal en een ‘hoe gaat het nu’-telefoontje na 2 weken, zijn 200 euro. Je kunt Geboorteverhaal Volwassene ook cadeau geven of krijgen met de cadeaubon van FierZien. 

Sessie Geboorteverhaal Pasgeborene

Je baby is nog maar een paar dagen oud. De geboorte was overweldigend en je baby is onrustig en huilt veel. Of je baby is zo rustig, dat je het gevoel bekruipt ‘klopt dit wel?’ Samen gaan we uitzoeken wat je baby wil vertellen over zijn geboorte-ervaring. 

Voor deze sessie nemen we zoveel tijd als nodig is. Ik kom bij jullie thuis en luister naar jullie verhaal. Samen we observeren we jullie baby. Daarna werk ik het geboorteverhaal voor jullie uit en krijg je praktische handvatten voor de behoeftes van je baby.  De kosten van het gehele proces zijn 99 euro. Je kunt Geboorteverhaal Pasgeborene ook cadeau geven of krijgen met de cadeaubon van FierZien. 

Ervaringen

Vragen of aanmelden?

Meer weten of wil je een sessie Geboorteverhaal Kind of Geboorteverhaal Volwassene inplannen? Neem contact met me op via janine@fierzien.nl of het contactformulier.  Je kunt me ook bellen of een berichtje sturen: 06-15452071.